Författarsnack är vårt nya evenemang i Studion med fri entre. Det innebär att vi gästas av en författare och vi inleder med en kortare föreläsning och därefter kan man köpa en bok och få den signerad.

Lördag den 17 september klockan 11.00-13.00 gästas vi av efterlängtade Sofia Sivertsdotter. Sofia skulle varit vår gäst våren 2020, men pandemin slog till och som alla vet ställdes alla evenemang in. Sofia är i höst aktuell med ”Andetaget, livet, evigheten: vägledning i varje ögonblick”.

Med stor glädje hälsar vi Sofia Sivertsdotter välkommen till oss. Jag upptäckte Sofias tänkvärda och värmande böcker för några år sedan och när jag läser dem fylls jag av lugn och kärlek. Därför blev jag så glad när hon tackade ja att komma till oss.

Sofias rötter finns på Öland och det mest centrala för hennes författarskap är naturen. Tidigare arbetade hon i femton år som coach för ledare, artister och kreatörer. I dag är hon verksam som författare och skrivlärare.

Sofia är utbildad massageterapeut, yinyogalärare, pilgrimsledare och meditationslärare och har anlitats som föreläsare av bland annat av Bonniers, Fairtrade Barista, SJ AB, Bokmässan, Stockholmsmässan, SATS Sports Club & Springtime Travel.

Hon har även arbetat som informatör för Barncancerfonden och gått utbildningar för Ecpat, Schyst Resande och Svenska FN-förbundet. Hon har genomfört 365 Days For Peace där hon under ett år tog ett dagligt steg för fred och drivit nätverket Wag Your Soul som inspirerade Skåne att engagera sig ideellt. Hon har blivit utsedd till ”Årets driftiga inspiratör” och ”Årets Idealist” av tidningen Leva.

Sofia har en kandidatexamen i svenska från Stockholms universitet och har läst journalistik på Poppius journalistskola, samt studerat en författarutbildning på Jakobsbergs folkhögskola.

Varmt välkommen!