Hösten 2022 sista Onsdagsklubb bjuder på en stjärnspäckad kväll. Vi gästas av omtyckta Catharina Ingelman-Sundberg, deckardrottningen Kristina Ohlsson och Hela Sverige bakar-vinnaren (2020) Hilda Kirkhoff. Kvällen kommer att bjuda på glada skratt, spänning från västkusten och en hel del kakinspiration från Hilda. Den här kvällen vill du inte bara missa!

Varmt välkomna ❤️

Catharina Ingelman-Sundberg har nått fantastiska framgångar med sina böcker och har gjort succé både i Sverige och internationellt. Hennes stora genombrott kom 2012 med den humoristiska feelgood-romanen Kaffe med rån – om pensionärerna som har tröttnat på ålderdomshemmet och ger sig in på brottets bana. Med sina galna upptåg och livsbejakande attityd tar Pensionärsligan nu världen med storm. Boken har hittills sålts till 29 språk och ges ut i 40 länder. Den har varit på många topplistor och legat på första plats i England, Italien och Kanada.

Hilda Kirkhoff slog igenom när hon vann Hela Sverige bakar 2020 och har sedan dess fortsatt att inspirera med sina kreativa och vackra bakverk. Hon har en stor passion för bakning och lär gärna ut hur man med blommor, nötter, bär och andra toppingar förvandlar sina kakor till vackra och välsmakande paradbak. Hösten 2022 kommer Hildas andra bok ”Kaklycka med Hilda”. Hilda bor på västkusten och hela familjen är delaktig i hennes böcker: systern Judith fotograferar, hennes mamma skapar keramik till bakverken och hennes pappa sköter om trädgården där många av bilderna fotograferas.

Kristina Ohlsson är en av Sveriges fantastiska deckardrottningar. Hon debuterade 2009 med ”Askungar”, och serien om Fredrika Bergman nådde snabbt stora framgångar såväl i Sverige som internationellt. Detsamma gäller för hennes spänningsböcker för barn. Med ”Glasbarnen”, ”Zombiefeber”, ”Mysteriet på Ödeborgen” liksom serien om Spökbyrån har hon en central plats i barnens bokvärld. Så fort en ny bok når bokhandeln, efterfrågas de av barn som älskar hennes böcker.

Hösten 2022 är Kristina Ohlsson aktuell med tredje boken om August Strindberg, ”Skuggläge”. Spänningsserien utspelar sig i och kring Hovenäset i Bohuslän, en plats som Kristina Ohlsson själv älskar. I centrum för handlingen står August Strindberg, som driver en second hand-butik, och polisen Maria Martinsson.

Innan hon debuterade arbetade Kristina som analytiker på Säkerhetspolisen och som terroristexpert på OSCE i Wien.