Lördag den 29 april får vi fint besök av Anton Berg. 

Det kommer att bli ett samtal kring skrivande och nya boken och sedan finns Anton hör för signering. Anton är här mellan 11.00-13.00 och samtalet äger rum vid 12.00. Fri entré, bara att komma och lyssna och inspireras. 

Våren 2023 är Anton Berg aktuell med spänningsromanen ”Den sista akten”, den sista och avslutande delen i De aderton-trilogin. Trilogin väver samman historiska och politiska händelser och som har sålts till ett flertal länder. Den sista akten är den avslutande delen i De Aderton-trilogin. Anton Berg väver samman politiska och historiska händelser i en underhållande spänningsroman där verkligheten ställs på sin spets. Var går gränsen mellan fakta och fiktion?

Anton Berg är författare, radioproducent och dokumentärjournalist, känd och prisbelönad för sina reportage i bland annat P3 Dokumentär. Han är en av skaparna bakom podcasten Spår, som fick stor betydelse i samband med att Kaj Linna friades efter 13 år i fängelse. Våren 2021 släpptes HBO:s dokumentärserie Knutby: I blind tro, med Anton Berg och Martin Johnson.

Varmt välkommen