Denna kväll är flyttad till 14 oktober!

Vi är väldigt glada att kunna hälsa två av Sveriges bästa författare (och två av våra egna favoriter) välkomna hit, Arne Dahl och Anders de la Motte!

Arne Dahl är med sina kritiker- och läsarhyllade kriminalromaner om A-gruppen en av Sveriges mest välkända och etablerade deckarförfattare, och han har dessutom rönt stora framgångar utomlands: hans böcker finns översatta till bland annat danska, tyska, norska, finska, holländska och italienska – och rättigheter till hans böcker har sålts till över 25 länder. Efter böckerna om A-gruppen har Dahl fortsatt med de spännande böckerna om Sam Berger och Molly Blom, och är nu aktuell med fjärde boken ”Friheten”.  Arne Dahl är en pseudonym för Jan Arnald, född 1963 och bosatt i Stockholm och Berlin.

Anders de la Motte är före detta polis och säkerhetschef. För ”[geim]” tilldelades han Svenska Deckarakademins pris för årets bästa debut 2010. Den inledde en trilogi, som har översatts till närmare trettio språk och blivit en stor framgång. Våren 2014 kom thrillern ”MemoRandom”, som tillsammans med den fristående uppföljaren ”UltiMatum” (2015) ska bli amerikansk tv-serie producerad av filmbolaget 20th Century Fox. ”UltiMatum” tilldelades Svenska deckarakademins pris för årets bästa svenska kriminalroman 2015. Med ”Slutet på sommaren”, som nominerades till samma pris 2016, inledde de la Motte en ny spänningsserie på temat årstiderna. Även de två följande delarna, ”Höstdåd” (2017) och ”Vintereld” (2018), nominerades till Deckarakademins pris. Våren 2020 är de la Motte aktuell med ”Våroffer”. Handlingen i serien utspelar sig på landsbygden i nordvästra Skåne, där de la Motte växte upp. Numera bor han i Lomma med sin familj.

Välkomna till vårens sista Onsdagsklubb!

Malin & Frederic

095FD32D-9C20-4E0F-BD86-8620EFEC8EC9