Trion är komplett till Bokens afton den 6 november. Christian Unge och Augustin Erba får sällskap av David Lagercrantz. Vi är så glada över att få dem som gäster!

David Lagercrantz fick sitt skönlitterära genombrott 2009 med den kritikerrosade Syndafall i Wilmslow, en roman om matematikern Alan Turing.2011 utkom ”Jag är Zlatan” som nominerades till Augustpriset och sålt i miljoner exemplar runt om i världen.

2015 axlade han Stieg Larssons mantel som författare till böckerna om Lisbeth Salander och Mikael Blomkvist i Millenniumserien. ”Det som inte dödar oss” kom ut under sensommaren samma år till ett enormt medieintresse. 2017 utkom ”Mannen som sökte sin skugga”. Båda böckerna har blivit en av de mest sålda titlarna i Sverige och världen. ”Hon som måste dö” är den sista och avslutande delen av David Lagercrantz böcker i Millenniumserien.

Bokens afton genomförs för för tionde gången på Västerviks teater och konferens den 6 november 19.00. Liksom förra året kommer vi att ha ett förmingel som startar 17.30 med bubbel och snittar och förinsläpp i salongen. Vi ser fram emot en härlig kväll i litteraturens tecken.

Biljettsläpp torsdag den 5 september.

//Malin

C63D6160-00D8-4B35-A9B5-A54A767FA8C6