…är det som gäller. Idol är på TVn och lite vin finns i glaset. Jag sitter i soffan och minns den fantastiskt magiska onsdagskvällen. Onsdagsklubben med Anders Roslund och Stefan Thunberg och Lena Sjöberg var alldeles lysande. Jag vet att jag är partisk, men flera gånger under författarnas framträdande upptäckte jag att jag satt och gapade och fick stänga munnen. Stefan Thunberg är den fjärde brodern som bestämde sig för att berätta den spännande historien bakom militärligan och sina bröders medverkan. På ett starkt och hudlöst vis beskrev Anders och Stefan hur det var att skriva ”Björndansen” och det berörde mig starkt. Jag vet sedan tidigare att Anders kan skriva böcker som berör och är viktiga. ”Tre sekunder”, ”Box 21” och ”Flickan under gatan” som han skrivit tillsammans med Börge Hellström är bland mina absoluta bokfavoriter. Jag tror även ”Björndansen” kommer att bli en favorit!!

Lena Sjöberg sedan…det är ju inte lätt att komma efter Anders och Stefans starka presentation…men hon pratade om sitt författarskap och sina böcker med bravur. Hakan åkte återigen ner. Jag är djupt imponerad av Lena Sjöbergs författarskap och böcker. Hennes böcker berör och illustrationer och text samarbetar på ett fint vis. Både ”Cirkusloppor” och ”Tänk om” är mysiga böcker som fått rättmätig credd. Sedan fick vi se bitar ur ”Tänk om”, den blev nyss leranimerad film där Nina Persson musiksatt den. Återigen helt underbart, gåshud över hela kroppen. Heja Lena!!

Flera dagar efteråt har jag gått med härliga moln i magen och ett leende på läpparna. Jag verkligen älskar dessa levande möten!!!

Nu när mörkret nästan omsluter oss dygnet runt, passa på att läsa en härlig bok. Jojo Moyes ”Etthundra mil” kan jag verkligen rekommendera. Jag slukade den häromdagen. En stark fyra!!!

Ha en mysig helg
//Malin

IMG_1940-0.JPG

IMG_1941.JPG

IMG_1942.JPG

IMG_1942-0.JPG

IMG_1944-0.JPG

IMG_1942.JPG