Under rådande situationen ställer vi in den efterlängtade kvällen med Sofia Sivertsdotter. Vi återkommer med nytt datum. Var rädda om er!! //Malin

Med stor glädje hälsar vi Sofia Sivertsdotter välkommen till oss onsdag den första april 19.00. Jag upptäckte Sofias tänkvärda och värmande böcker för några år sedan och när jag läser dem fylls jag av lugn och kärlek. Därför blev jag så glad när hon tackade ja att komma till oss en kväll.

Sofias rötter finns på Öland och det mest centrala för hennes författarskap är naturen. Tidigare arbetade hon i femton år som coach för ledare, artister och kreatörer. I dag är hon verksam som författare och skrivlärare. 

Sofia är utbildad massageterapeut, yinyogalärare, pilgrimsledare och meditationslärare och har anlitats som föreläsare av bland annat av Bonniers, Fairtrade Barista, SJ AB, Bokmässan, Stockholmsmässan, SATS Sports Club & Springtime Travel.

Hon har även arbetat som informatör för Barncancerfonden och gått utbildningar för Ecpat, Schyst Resande och Svenska FN-förbundet. Hon har genomfört 365 Days For Peace där hon under ett år tog ett dagligt steg för fred och drivit nätverket Wag Your Soul som inspirerade Skåne att engagera sig ideellt. Hon har blivit utsedd till ”Årets driftiga inspiratör” och ”Årets Idealist” av tidningen Leva.

Sofia har en kandidatexamen i svenska från Stockholms universitet och har läst journalistik på Poppius journalistskola, samt studerat en författarutbildning på Jakobsbergs folkhögskola.

Böcker i urval: ”Ord för dagen – 365 texter för styrka & sinnesro”, ”Tillitens väg – konsten att lita på livet” och ”Strimmor av ljus”.

Varmt välkommen!

Malin 

536D8D5F-5B20-48EB-9144-C5E302945151