Med stolthet presenterar jag att Thomas Erikson och Manne Fagerlind gästar Onsdagsklubben den 12 februari.

20131204-100950.jpgThomas Erikson är en av mina favoritthrillerförfattare och han går från klarhet till klarhet. Thomas Erikson är aktuell med tredje boken om Alex King. För er som är flitiga Onsdagsklubbsgäster minnas säkert hans besök hösten 2012, då han pratade om sin andra thriller ”Illdåd”. Thomas är tillbaka med en välskriven thriller, ”Vanmakt” där du inte kan ana slutet…

20131204-101006.jpgManne Fagerlind är en relativt ny bekantskap, men vad jag förstår skriver han väldigt bra. Manne Fagerlind debuterade 2012 med kritikerrosade ”Berg har inga rötter” och är i januari aktuell med ”Mina drömmars land”. ”Mina drömmars land” är en träffande skildring av dagens Sverige med dess alla kontraster, en stark berättelse om människor, drömmar och förväntningar.

Biljetter släpps fredag 6 december och priset är 150 kronor.
Varmt välkomna till en kväll i litteraturens tecken!